Švýcarské bramboráky se sýrem a šunkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Švýcarské bramboráky se sýrem a šunkou

25 min. | hlavní chod | 543 kJ/porce | 8 porcí

Tyhle placičky se od těch našich bramboráků liší tím, že se do nich přidává sýr. Výsledek vás určitě mile překvapí.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
900 gbrambory
1 kscibule kuchyňská
150 gsýr švýcarský
2 polévková lžícepetrželka nasekaná
2 polévková lžícemáslo
1 polévková lžíceolej olivový
1 kscibule jarní

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Brambory předvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a necháme vychladnout.

2.

Poté je oloupeme a natrouháme nahrubo. Do brambor vmícháme cibuli, sýr a petrželku, osolíme a opepříme.

3.

Ze směsi vytvoříme malé placičky.

4.

Na pánvi rozehřejeme polovinu oleje a polovinu másla.

5.

Vložíme placičky a při vysoké teplotě je minutu opékáme. Snížíme teplotu a opékáme dalších 5 minut.

6.

Když spodní strana zezlátne, obrátíme je a opékáme dalších 5 minut. Na zbylém oleji a másle stejným způsobem opečeme i zbylé placky. Ihned podáváme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz