Mrkvový bramborák | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mrkvový bramborák

20 min. | hlavní chod | 378 kJ/porce | 6 porcí

Proč nepřidat k bramborám třeba mrkev? Bramboráky pak budou chutnat jinak a rozhodně neméně dobře.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 ksmrkev
4 ksbrambory
1 ksčesnek
1 špetkasůl
1 ksvejce
2 polévková lžícemouka
1 špetka
1 hrnekolej na smažení

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Mrkev a brambory nastrouhejte nahrubo, přidejte utřený česnek, mouku, vejce, osolte a okořeňte.

2.

Suroviny dobře promíchejte, směs rozdělte na čtyři hromádky a z každé vytvořte placičku.

3.

Na pánvi rozehřejte tuk a bramboráky smažte po obou stranách dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz