Krokety z tresky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krokety z tresky

50 min. | hlavní chod | 1 142 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Krokety z tresky

Kroketky z rozmačkané tresky, brambor, cibule, žloutků a sněhu. Ochutíme petrželovou natí. Smažíme dozlatova a podáváme s čerstvou zeleninou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
1 svazeknať petrželová
1 lžíceolej
1 špetkasůl
3 ksvejce
4 ksbrambory
450 gtreska
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 10
1.

Najemno nasekejte cibuli.

2.

Brambory oloupejte a uvařte.

3.

Tresku uvařte, vidličkou rozmačkejte.

4.

Přidejte cibuli, 3 žloutky, nastrouhané brambory a sekanou petrželovou nať.

5.

Směs osolte, opepřete a promíchejte.

6.

Přidejte sníh ušlehaný z bílků.

7.

Vše zpracujte. Z hmoty rukou vytvarujte oválné krokety.

8.

Na horkém oleji je osmažte dozlatova. Podávejte s čerstvou zeleninou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 399,1kJ 1 142,5kJ
Bílkoviny 9,5g 27,1g
Tuky 3,3g 9,4g
Sacharidy 7g 20,2g
Cholesterol 94,5mg 270,4mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz