Tyhle kroužky dobře chutnají, a ještě je můžete pověsit na stromeček nebo darovat ve svátečním balení. Ozdobit je můžete čímkoli, fantazii se meze nekladou.
Autor receptu: Redakce
Bílky šlehejte s polovinou cukru ve vodní lázni asi 5 minut, měly by se tvořit lesklé špičky.
Pak je dejte z ohně a přimíchejte do nich zbytek cukru, citronovou štávu a po částech zašlehejte i moučkový cukr.
Dejte hmotu do cukrářského sáčku s hladkým otvorem, na plech vyložený pečicím papírem nastříkejte kolečka.
Ty pak sušte při 120 stupních Celsia asi 50 minut. Pak troubu vypněte a kroužky v ní při pootevřených dvířkách nechte sušit do vychladnutí trouby.
Druhý den rozehřejtepolevu v sáčku, ustřihněte roh a kroužky ozdobně pocákejte.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Rukolová polévka s kozím sýrem
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou
Plněný krůtí řízek Romana Pauluse
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
Slané muffiny se sýrem cottage