Ve chvíli, kdy se vám na jazyku spojí křupavý kousek s lahodným krémem, budete naprosto ztracená.
Autor receptu: Redakce
Bílky šlehejte s polovinou krupicového cukru ve vodní lázni asi 5 minut.
Pak do nich zašlehejte zbytek krupicového cukru a moučkový cukr. Zlehka do směsi zapracujte i lískové oříšky.
Lžící pak tvořte oválky a trochu zploštěte lžící. Pečte je při teplotě 120 stupňů Celsia asi 30 minut a pak je nechte doschnout.
Na krém svařte z mléka, pudinkového prášku a cukru hustý pudink. Nechte ho chvilku chladnout, pak do něj zašlehejte na kostky nakrájenou čokoládu.
Až bude mít pudink pokojovou teplotu, po částech do něj opatrně zašlehejte máslo.
Krém nechte ztuhnout v lednici a pak jím oválky spojte.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Rukolová polévka s kozím sýrem
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou
Plněný krůtí řízek Romana Pauluse
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
Slané muffiny se sýrem cottage