Měkká cukrovinka, jejíž příprava vám nezabere moc času, nadchne všechny milovníky arašídového másla
Autor receptu: Redakce
V pánvi rozpusťte máslo. Vmíchejte do něj hnědý cukr a mléko a přiveďte k varu. Vařte 2–3 minuty bez míchání.
Stáhněte z ohně a vmíchejte arašídové máslo a dřeň z vanilkového lusku.
Moučkový cukr prosejte do mísy a zalijte ho horkou máslovou směsí. Vařečkou vymíchejte hmotu dohladka a vlijte ji do formy o rozměrech asi 20x20 cm vyložené pečicím papírem.
Povrch uhlaďte a hmotu nechte vychladnout a ztuhnout v lednici. Pak z ní nakrájejte kostky o velikosti 3x3 cm.
Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a vmíchejte do ní máslo. Na každou kostku naneste lžičkou trochu čokolády, posypejte oříšky a nechte ztuhnout.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Rukolová polévka s kozím sýrem
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou
Plněný krůtí řízek Romana Pauluse
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
Slané muffiny se sýrem cottage