Slepice s kaštany | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Slepice s kaštany

110 min. | hlavní chod | 2 323 kJ/porce | 4 porce

Pokud chcete něco trochu dietnějšího,než je husa nebo kachna,zkuste slepici. V kombinaci s kaštany chutná zajímavě.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 ksslepice
4 ksjablko
750 gkaštany jedlé
100 gmáslo
3 snítkašalvěj
3 snítkatymián
1 lžičkasůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 95
1.

Kaštany nařízněte a pečte je při 180 °C 10 minut. Pak je oloupejte a dejte na 25 minut do vroucí vody.

2.

Třetinu dejte stranou, zbytek pokrájejte na kostičky.

3.

Dvě jablka také nakrájejte na kostky. Jablka a kaštany smíchejte s pokrájenými bylinkami, dobře osolte a dejte do dutiny slepice.

4.

Nohy svažte, otvor můžete zašít. Dvě lžíce másla dejte do pekáče, zbytek nacpěte slepici pod kůži.

5.

Až se máslo v pekáči zahřeje, opečte na něm slepici z obou stran.

6.

Přidejte jablka a zbylé kaštany, podlijte trochou vody a pečte asi hodinu při 180 °C.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz