Lahůdková bůčková paštika
Kdo by odolal domácí paštice, kterou si namažete na pořádný krajíc čerstvého chleba. Málokdo. Až ochutnáte tuhle ladůkovou paštiku, jinou už nebudete chtít.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
300 gbůček
150 gbrambory
2 ksvejce
3 ksokurka kyselá
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 hrstmajoránka sušená
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 60
1.
V míse smíchejte umletý bůček s prolisovanými oloupanými bramborami, solí, pepřem, majoránkou a vejci.
2.
Směs vložte do nádoby, kterou uzavřete víkem, a v páře ji zvolna vařte asi 60 minut.
3.
Vařenou a zcela zchladlou paštiku podávejte s chlebem.
4.
Můžete ji přizdobit sterilovanými okurkami, případně kadeřavou petrželkou.
Hodnotit recept: