Pečená dýně s bylinkami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pečená dýně s bylinkami

40 min. | chuťovka | 1 089 kJ/porce | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Chutná božsky! Pokud si navíc koupíte dýni Hokkaido, nemusíte ji před pečením loupat!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hrstbylinky čerstvé
1 ksdýně
4 polévková lžíceolej olivový
1 lžičkasůl
1 stroužekčesnek

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 30
1.

Dýni zbavte semínek, podle potřeby oloupejte a nakrájejte na měsíčky.

2.

Vložte je do mísy, přidejte bylinky, olej, sůl a vše dobře promíchejte.

3.

Takto připravenou dýni vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte, dokud není měkká. Trvá to 25 až 30 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 209,8kJ 1 089,4kJ
Bílkoviny 1,1g 5,6g
Tuky 3g 15,5g
Sacharidy 4,5g 23,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Události

Puch k nevydržení u Slaného: Na pole někdo…

Neznámý člověk vysypal na pole nedaleko města Slaný tuny česneku a cibule. Do okolí se šíří nepříjemný…

celý článek »

České celebrity

Kateřina Kaira Hrachovcová: Přišla o manžela!…

Hvězda seriálu Přístav Kateřina Kaira Hrachovcová (43) prožívá těžké chvíle. Manželství s populárním…

celý článek »

České celebrity

Česká topmodelka Hana Soukupová (32) s manželem:…

Před pár dny prosvištěla Českem s malou dcerkou na ruce topmodelka Hana Soukupová (32). Češi ji možná…

celý článek »

Cestování

Šílený vynález je zpět: V letadle »na stojáka«!…

Více peněz pro majitele aerolinií, méně pohodlí pro pasažéry. Tak přemýšleli italští designéři, když…

celý článek »