Lesní houby dodají kuřecímu masu dokonalou chuť a vůni.
Autor receptu: Redakce
Houby očistěte, omyjte a nechte okapat.Kuře omyjte, osušte a rozčtvrťte. Porce osolte a opepřete.
Na pánvi osmahněte na másle nadrobno pokrájenou cibuli a houby, vše okmínujte.
Kuře vložte do pekáčku a přidejte k němu houbovo- cibulovou směs. Pekáček přiklopte a kuře pečte v troubě na 160 až 170 °C doměkka. Během pečení ho přelévejte šťávou.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Rukolová polévka s kozím sýrem
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou
Plněný krůtí řízek Romana Pauluse
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
Slané muffiny se sýrem cottage