Ďábelské mašle
Těstoviny přelité ostrou omáčkou z feferonek, rajčat, česneku, slaniny, oliv a rajského protlaku. Zdobíme lístky bazalky.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
Postup přípravy
Těstoviny uvařte podle návodu uvedeného na obalu.
Feferonky omyjte, rozkrojte a zbavte semínek a nakrájejte na tenké proužky.
Rajčata nakrájejte na kostičky.
Slaninu nakrájejte na nudličky a opečte na pánvi spolu s prolisovaným česnekem a feferonkami.
Zalijte vývarem, přidejte rajčata a vařte asi 5 minut.
Přimíchejte rajský protlak, polovinu oliv, opepřete a osolte.
Uvařené, teplé mašličky rozdělte na talíře a zalijte omáčkou.
Ozdobte zbylými olivami a lístky bazalky.
Hodnotit recept: