Polévka ze zelených fazolek aneb Bohnenschlupp | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Polévka ze zelených fazolek aneb Bohnenschlupp

35 min. | polévka | 1 162 kJ/porce | Lucemburská kuchyně | 4 porce

Fotografie

Lehká polévka z čerstvých fazolek, cibule a brambor, zvírazněná chutí slaniny s trochou zakysané smetany.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
100 gslanina
150 gbrambory
30 gmáslo

podle chuti

sůl
smetana zakysaná

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 25
1.

Fazolky očistěte, omyjte a případně nakrájejte na menší kousky.

2.

Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno.

3.

Spolu s fazolkami cibuli opečte na másle.

4.

Brambory oloupejte, nakrájejte na kostičky.

5.

Přidejte je k fazolkám, podlijte vodou, osolte a vařte doměkka.

6.

Slaninu nakrájejte na kostičky, opečte.

7.

Spolu s výpekem ji dejte do polévky.

8.

Na závěr přidejte zakysanou smetanu podle chuti a ihned podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 801,2kJ 1 161,8kJ
Bílkoviny 3,4g 5g
Tuky 16,7g 24,2g
Sacharidy 7,7g 11,2g
Cholesterol 24,8mg 36mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz