Pikantní domácí kečup | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pikantní domácí kečup

80 min. | omáčka | 446 kJ/porce | 20 porcí | Vegetariánské jídlo

Máte rádi ostrý kečup, Není problém připravit si ho i doma!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
3 kgrajčata
10 kscibule kuchyňská
10 kspaprika červená
8 stroužekčesnek
2 kspaprika chilli
100 mlocet
150 gcukr
50 gsůl
6 kslist bobkový
2 polévková lžíceškrob bramborový

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 60
1.

Cibuli a papriku očistěte a pokrájejte na kostky, rajčata nakrájejte na malé kousky, přidejte všechny ostatní suroviny kromě bramborového škrobu a vše rozvařte na kaši.

2.

Směs rozmixujte ponorným mixérem, propasírujte přes sítko, dejte opět vařit a zahustěte bramborovým škrobem, ten rozmíchejte v trošce vody.

3.

Ještě teplý kečup nalijte do zavařovacích sklenic a sterilizujte na 90 °C asi půl hodiny.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz