Ovoce s medem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Ovoce s medem

Archív

Ananas, jablka, hrušky a broskve pečené na grilu a polité směsí z medu, citronové šťávy, rumu a mátových lísků.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 kscitrón
1 ksananas čerstvý
1 lžícerum
1 hrstlístky máty
2 lžícemed
2 kskiwi
2 kshruška
2 ksjablko
200 gjahody čerstvé
3 ksbroskev čerstvá

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Ananas očistěte a nakrájejte.

2.

Ostatní ovoce umyjte a rozpulte.

3.

Z jablek a z hrušek odstraňte jadřince a broskve vypeckujte.

4.

Mátové lístky opláchněte, část odložte na stranu a ostatní nasekejte.

5.

Zalijte je medem, citronovou šťávou, rumem a promíchejte.

6.

Když je omáčka hustá, přidejte citronovou šťávu, podle chuti i med.

7.

Ovoce potřete medovou směsí, vyrovnejte na grilovací tác a ten přemístěte na gril.

8.

Pečte 20 minut a průběžně obracejte a potírejte medovou omáčkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 275,5kJ 849,9kJ
Bílkoviny 0,7g 2,2g
Tuky 0,4g 1,1g
Sacharidy 14,2g 43,7g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz