Plody moře v těstíčku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Plody moře v těstíčku

27 min. | hlavní chod | 803 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Plody moře v těstíčku

Kroužky z olihní obalované v těstíčku a smažené dozlatova. Podáváme s plátky citronu a snítky petrželky.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hrstnať petrželová
1 lžičkasůl
1 kscitrón
120 gmouka hladká
175 mlvoda
2 ksvejce
450 goliheň kroužky

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 2
1.

Mouku prosejte do mísy a osolte.

2.

Přidejte ušlehaná vejce a polovinu vody (nebo sodovky), ušlehejte hladké těstíčko.

3.

Ve fritovacím hrnci nebo v pánvi rozehřejte vyšší vrstvu rostlinného oleje.

4.

Rozmražené kroužky postupně obalujte v těstíčku

5.

Smažte v oleji 1–2 minuty ze všech stran dozlatova.

6.

Vyjměte je na vrstvu papírových utěrek.

7.

Podávejte horké, obložené pláty citronu a snítkami petrželky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 332,8kJ 802,9kJ
Bílkoviny 2,7g 6,5g
Tuky 3,1g 7,5g
Sacharidy 10,2g 24,6g
Cholesterol 60,1mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz