Kefírová bublanina s rybízem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kefírová bublanina s rybízem

40 min. | dezert | 1 287 kJ/porce | 12 porcí

Bez ovocné bublaniny není to správné léto!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
250 gmouka polohrubá
250 gmouka hladká
200 gcukr krupice
250 gkefír
100 golej
2 ksvejce
300 grybíz červený

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 25
1.

Mouky smíchejte s práškem do pečiva. Přidejte cukr, kefír, olej, vejce a vše dobře promíchejte.

2.

Těsto nalejte do tukem vymazaného a moukou vysypaného plechu. Pokryjte rybízem a bublaninu dejte péct na 30 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz