Lehká zeleninová polévka s těstovinami zasytí, ale nikdo po ní nebude unavený.
Autor receptu: Redakce
Špek nakrájejte na kostičky a rozpalte ho v pánvi. Opečte na něm na kostky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou cibulku a mrkev, na kousky pokrájený celer, cuketu a rajčata (ideálně spařená a oloupaná).
Restujte asi 8 minut. Vmíchejte protlak a horký vývar, vsypejte okapané fazole a těstoviny a zakryjte.
Občas polévku zkontrolujte a nechte ji vařit 10-15 minut, než budou těstoviny uvařené na skus.
Ochuťte solí a pepřem, vmíchejte pesto a na talíři posypejte bazalkou a parmazánem.
Plátky bagety opečte v troubě nebo toustovači. Podávejte je k polévce s miskou oleje, do které si bagetu můžete namáčet.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Rukolová polévka s kozím sýrem
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou
Plněný krůtí řízek Romana Pauluse
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
Slané muffiny se sýrem cottage