Pomazánka s lososem a koprem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pomazánka s lososem a koprem

10 min. | pomazánka | 549 kJ/porce | 4 porce

Uzený losos a kopr je prostě sázka na jistotu!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
100 glosos
100 glosos uzený
200 gsýr čerstvý smetanový
1 polévková lžícešťáva citronová
2 polévková lžícekopr čerstvý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Vařeného nebo pečeného lososa rozmixujte s citronovou šťávou a smetanovým sýrem. Pak přimíchejte na kousky natrhaného uzeného lososa a najemno nasekaný kopr.

2.

Podle chuti případně osolte, ale počítejte s tím, že uzený losos už slaný je. Podávejte na křupavé bílé bagetě ozdobené kouskem citronu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Zprávařka Klára Doležalová rozjela byznys:…

V Česku na Primě moderuje zprávy a v Chorvatsku okopává olivovníky. Klára Doležalová (44) s manželem…

celý článek »

Krimi

Známého zpěváka přepadli, unesli a zbili:…

Známý americký rapper 6ix9ine pracoval na svém klipu v Brooklynu. V neděli ráno se kolem čtvrté hodiny…

celý článek »

České celebrity

Belohorcová shrábla 8 milionů, teď ale nemá…

Tak tohle dlouho netrvalo! Slovenská sexbomba Zuzana Belohorcová (42) během několika týdnů prodala…

celý článek »

Liga mistrů

Trpišovský byl před pár lety v divizi, teď…

Dynamo Kyjev? Pro fotbalisty Slavie obtížný soupeř ve 3. předkole Ligy mistrů, po dnešním losu si…

celý článek »