Dušené hovězí na pivě s bylinkami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dušené hovězí na pivě s bylinkami

160 min. | hlavní chod | 1 158 kJ/porce | 4 porce

Mas dušené na pivě získá skvělou chuť, kterou jen podtrhnete čerstvými bylinkami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kghovězí maso
3 kscibule jarní
6 stroužekčesnek
1 polévková lžícemouka hladká
1 polévková lžícecukr krystal
250 mlpivo světlé
2 snítkatymián
2 snítkarozmarýn

podle potřeby

sůl
pepř barevný drcený
sádlo

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 150
1.

Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte. Maso nakrájejte na větší kostky a zaprašte ho moukou.

2.

V kastrolu rozpalte sádlo a maso na něm zprudka osmahněte, aby se zatáhlo. Pak ho vyndejte, do výpeku přidejte cibuli na kostičky a orestujte ji téměř dohněda.

3.

Přidejte nasekaný česnek, lžíci krystalového cukru, sůl a pepř, promíchejte a do kastrolu vraťte maso.

4.

Zalijte pivem, přidejte rozmarýn a tymián, zakryjte a na mírném ohni duste asi dvě hodiny do změknutí. Podle potřeby podlévejte horkou vodou.

5.

Omáčka se nemusí na závěr zahušťovat. Podávejte s vařenými bramborami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz