Pivo a buřty jsou nerozlučná dvojka a snoubí se skvěle i v kuchyni. S trochou česneku a cibule z nich vykouzlíte dokonalou lahůdku.
Autor receptu: Redakce
Špekáčky podélně rozřízněte, ale nedokrojte je úplně – mají zůstat stále spojené.
Do zářezu vetřete prolisovaný česnek ochucený trochou soli a vložte plátky cibule. Pak buřty naskládejte do zapékací mísy.
Smíchejte med, rajčatový protlak a tmavé pivo, důkladně promíchejte a směs nalijte na špekáčky.
Pečte je v troubě 20–30 minut. Výbornou přílohou bude křupavé domácí pečivo.
Hodnotit recept:
Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.
Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.
Obsahuje | 100g | 1 porce |
Energie | 0kJ | 0kJ |
Bílkoviny | 0g | 0g |
Tuky | 0g | 0g |
Sacharidy | 0g | 0g |
Cholesterol | 0mg | 0mg |
Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.
Aerobik | -- |
Běh | -- |
Plavání | -- |
Sex | -- |
Jízda na kole | -- |
Tanec | -- |
Žehlení | -- |
Rukolová polévka s kozím sýrem
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou
Plněný krůtí řízek Romana Pauluse
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
Slané muffiny se sýrem cottage