Ševcovský mls
Skoro klasika, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Přijde k chuti ve kteroukoli denní hodinu.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
6 ksšpekáček
2 ksokurka sladkokyselá
2 kscibule kuchyňská
marináda
3 polévková lžícekečup
3 polévková lžícehořčice
3 polévková lžíceolej
3 polévková lžíceocet
1 polévková lžíceomáčka worcesterová
2 lžičkacukr
podle chuti
majonéza
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
1.
Buřty oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka, cibuli také na kolečka, okurky na kostičky a vše v míse promíchejte.
2.
Z uvedených surovin svařte marinádu a ještě horkou ji nalijte na nakrájené ingredience. Všechny suroviny promíchejte a po vychladnutí nechte v lednici dvanáct hodin rozležet.
3.
Druhý den přimíchejte podle chuti několik lžic majonézy a salát podávejte s pečivem.
Hodnotit recept: