Tataráček z mladých cuket | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tataráček z mladých cuket

40 min. | příloha | 500 kJ/porce | 6 porcí | Vegetariánské jídlo

Tatarák nemusí být jen ten z hovězího, nebo z lososa. Vyzkoušejte také tatarák z mladých cuket, který nemá chybu jako příloha ke grilovanému masu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
4 kscuketa
150 gsýr ricotta
2 polévková lžícešťáva limetková
2 polévková lžíceolej olivový
1 hrstmáta peprná
1 hrstkoriandr lístky čerstvé

podle chuti

sůl
pepř barevný drcený
mandle pražené

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
1.

Cukety nakrájejte na plátky a zasypejte solí. Nechte je půl hodiny vypotit a pak opláchněte.

2.

Dejte je do mísy, přidejte olej, ricottu a mátu. Vše dobře rozmixujte, zakapejte limetovou šťávou a podle chuti osolte a opepřete.

3.

Tataráček nechte uležet v chladu. Vychlazený ho podávejte na opečeném toustu, ozdobený koriandrem a plátky mandlí.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz