Kuřecí Cordon Bleu
Lahodné masíčko v trojobalu v sobě skrývá rozpuštěný sýr a kvalitní šunku.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
4 kskuřecí prsa
4 plátekšunka
4 pláteksýr ementál
2 ksvejce
podle potřeby
mouka hladká
strouhanka
olej
sůl
pepř černý drcený
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.
Kuřecí prsa omyjte, osušte a naklepejte na velké plátky, osolte a okořeňte.
2.
Rozložte je na pracovní desku a na každý kus masa položte plátek šunky a plátek ementálu. Maso přeložte a konce spojte párátkem.
3.
Kapsy pak obalte v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Ve vyšší vrstvě oleje je smažte z obou stran dozlatova.
Hodnotit recept: