Kokosový crumble s rebarborou a jahodami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kokosový crumble s rebarborou a jahodami

55 min. | dezert | 2 111 kJ/porce | Britská kuchyně | 4 porce

Bristská klasika, kterou si prostě zamilujete.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
300 grebarbora
250 gjahody čerstvé
100 gcukr hnědý
1 polévková lžíceškrob
1 lžičkaextrakt vanilkový

drobenka

60 gmáslo
60 gcukr krupice
100 gkokos strouhaný
30 gmandle sekané

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 40
1.

Rebarboru očistěte a nakrájejte na malé kousky. Jahody omyjte, nechte okapat, odstopkujte a podle velikosti nakrájejte na poloviny nebo čtvrtiny.

2.

Smíchejte je s rebarborou, posypejte cukrem smíchaným se škrobem, pokapejte vanilkovým extraktem a důkladně promíchejte. Vložte do zapékací mísy.

3.

Z másla, cukru, kokosu a mandlí připravte drobenku, kterou rovnoměrně ovoce posypejte.

4.

Crumble pečte v troubě předehřáté na 190 °C 30 až 40 minut. Podávejte ho horký nebo vlažný.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz