Fritata s bylinkami
Nikde není napsáno, že vejce musíte jen snídat. Naopak, v létě z nich připravíte dokonalou a rychlou večeři.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle chuti
Postup přípravy
Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na plátky. V pánvi rozpalte olej a brambory na něm opečte dozlatova.
V míse našlehejte vejce, přidejte nasekaný kopr, petrželku, nakrájené cibulky a směs osolte a opepřete.
Směsí zalijte brambory na pánvi, rychle vše promíchejte, aby se vaječná směs dostala mezi všechny plátky, stáhněte plamen a brambory posypejte nastrouhaným sýrem.
Když začnou vajíčka tuhnout, přemístěte směs pod gril a zapečte ji dozlatova. Podávejte s listovým salátem.
Hodnotit recept: