Fritata s bylinkami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Fritata s bylinkami

30 min. | hlavní chod | 1 375 kJ/porce | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Nikde není napsáno, že vejce musíte jen snídat. Naopak, v létě z nich připravíte dokonalou a rychlou večeři.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
500 gbrambory
1 svazečekkopr čerstvý
1 polévková lžícepetrželka nasekaná
5 ksvejce
1 svazečekcibule jarní
100 gsýr gouda
2 polévková lžíceolej olivový

podle chuti

sůl
pepř barevný drcený

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.

Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na plátky. V pánvi rozpalte olej a brambory na něm opečte dozlatova.

2.

V míse našlehejte vejce, přidejte nasekaný kopr, petrželku, nakrájené cibulky a směs osolte a opepřete.

3.

Směsí zalijte brambory na pánvi, rychle vše promíchejte, aby se vaječná směs dostala mezi všechny plátky, stáhněte plamen a brambory posypejte nastrouhaným sýrem.

4.

Když začnou vajíčka tuhnout, přemístěte směs pod gril a zapečte ji dozlatova. Podávejte s listovým salátem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz