Sladkokyselé kuře | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Sladkokyselé kuře

60 min. | hlavní chod | 1 473 kJ/porce | 4 porce

Variace na asijskou klasiku, kterou snadno připravíte ze surovin, které máte běžně doma. Místo prsou mlůžete vyzkoušet i vykoštěná stehna. Maso z nich je mnohem šťavnatější.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
700 gkuřecí prsa
1 kscibule kuchyňská
1 stroužekčesnek
1 kspaprika
3 polévková lžíceolej sezamový
6 polévková lžíceomáčka sójová
1 lžičkapasta chilli
2 polévková lžícešťáva citronová
4 kscibule jarní
4 polévková lžícedžem meruňkový
1 lžičkazázvor mletý

podle potřeby

sůl
olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 20

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Napadená a okradená hvězda Ulice Šafránková?…

Na sociální síti ze sebe udělala chudinku, když si o Velikonocích postěžovala, jak ji v noční Praze…

celý článek »

Události

Lukáš zachránil Václavovi život, ale nikdy…

Nikdy předtím se nepotkali. Každý z nich je z jiného kouta republiky. Přesto Lukáš zachránil Václavovi…

celý článek »

České celebrity

Policií hledaný expartner Prachařové: Dopita…

Zčistajasna se objevil bývalý snoubenec Agáty Prachařové (32) a otec jejího syna. Po pěti letech…

celý článek »

Politika

ONLINE Filip uhájil křeslo šéfa KSČM před…

Představitelé KSČM se v sobotu vydali do Nymburku, aby tam zvolili své nové vedení. Neobešlo se to…

celý článek »