Chilli con carne z trouby | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Chilli con carne z trouby

65 min. | hlavní chod | 1 473 kJ/porce | 4 porce

Vyzkoušejte mexickou klasiku z mletého hovězího, zapečenou strouhaným sýrem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
400 ghovězí mleté maso
1 kscibule kuchyňská
1 ksfeferonka červená
1 plechovkaprotlak rajčatový
400 mlvývar
250 gkukuřice sterilovaná
400 gfazole červené sterilované
200 gsýr čedar strouhaný
1 lžičkapaprika červená mletá
1 balíčeknachos

podle potřeby

olej
máslo
sůl
pepř barevný drcený

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 45
1.

Mleté maso opečte na oleji a přidejte nasekanou cibulku a feferonku.

2.

Krátce orestujte a přidejte rajský protlak, vývar a vše povařte.

3.

Ochuťte solí, pepřem a paprikou a vmíchejte kukuřici a papriku. Směs přeložte do máslem vytřené zapékací formy a v troubě vyhřáté na 180 °C zapékejte chilli con carne asi 10 minut.

4.

Poté směs vytáhněte, zapíchejte do ní nachos, posypte strouhaným sýrem a dejte zapéct zhruba na dalších 10 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz