Vepřové karbanátky se saturejkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové karbanátky se saturejkou

45 min. | hlavní chod | 1 946 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Vepřové karbanátky

Smažené karbanátky z mletého masa patří neodmyslitelně na náš stůl. Jsou snadné na přípravu, chutné a hlavně finančně nenáročné.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžícenať petrželová
0,5 lžičkapaprika mletá
1 kscibule kuchyňská
1 ksvejce
1 lžíceolej
1 lžícepažitka
1 lžíceomáčka worchesterová
1 lžičkahořčice dijónská
1 lžičkasaturejka
500 gvepřové mleté maso

na obalení

5 lžícemouka

na pánev

1 lžíceolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 45
1.

Přísady dejte do větší mísy.

2.

Důkladně je promíchejte a nechte v chladu odpočinout, aby se chutě spojily.

3.

Lžící nabírejte stejně velké kusy masové směsi a tvarujte placičky přibližně velikosti dlaně.

4.

Obalte je v hladké mouce.

5.

Usmažte v rozpáleném oleji. Nejprve zprudka, pak oheň zmírněte.

6.

Vhodnou přílohou je bramborová kaše a zeleninový salát.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 015,7kJ 1 946,3kJ
Bílkoviny 8,5g 16,3g
Tuky 20,3g 38,9g
Sacharidy 7g 13,5g
Cholesterol 83,5mg 160mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz