Domácí gulášová polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Domácí gulášová polévka

45 min. | polévka | 843 kJ/porce | 4 porce

Nic nepotěší v zimě tak, jako talíř horké polévky, ve které stojí lžíce.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
250 ghovězí kližka
2 kscibule kuchyňská
2 kspaprika červená
4 ksbrambory
2 stroužekčesnek
1 ksmrkev
2 polévková lžícesádlo
2 polévková lžícemouka hladká
2 lžičkapaprika červená mletá
1 lžičkamajoránka sušená

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.

Cibuli, papriky a mrkev nakrájejte najemno a orestujte ve větším hrnci na rozpáleném sádle.

2.

Přidejte nadrobno pokrájené maso a zprudka ho osmahněte. Poprašte mletou paprikou, podle chuti osolte, opepřete a podlijte trochou vody. Maso duste pod pokličkou doměkka.

3.

Pak přidejte oloupané a na kostky nakrájené brambory, utřený nebo prolisovaný česnek a dolijte vroucí vodou. Ještě krátce povařte a nakonec polévku zahustěte hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz