Kuřecí prsa na kari s hruškami
Právě teď voní a chutnají nejlépe! Uvařte nebo upečte podzimní menu z jablek a hrušek.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle chuti
Postup přípravy
Maso opláchněte a jemně naklepejte. Osolte, opepřete a potřete kari kořením.
Na pánvi nechte rozpustit máslo a maso na něm z obou stran opečte. Vyjměte z pánve, dejte na talíř a udržujte v teple.
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na plátky. Poté opečte z obou stran ve výpeku.
V jiné pánvi nasucho opražte mandle.
Maso rozdělte na talíře, na každé dejte kousek jablka, malý kopeček džemu, posypejte mandlemi a přelejte vypečenou šťávou. Podávejte s rýží.
Hodnotit recept: