Salát s hruškami a rukolou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Salát s hruškami a rukolou

20 min. | salát | 1 351 kJ/porce | 4 porce

Právě teď voní a chutnají nejlépe! Uvařte nebo upečte podzimní menu z jablek a hrušek.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
200 grukola
2 kshruška
150 gsýr s modrou plísní
2 polévková lžíceořechy vlašské
8 plátekslanina italská
2 polévková lžíceolej olivový
1 polévková lžíceocet balsamico
1 lžičkašťáva citronová
1 lžičkacukr

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Salát propláchněte a dejte do velké mísy.

2.

Plátky slaniny dejte na plech vyložený pečicím papírem a v troubě opečte dokřupava.

3.

Hrušky zbavte jádřinců a nakrájejte na plátky, sýr nakrájejte na kostky nebo také na plátky.

4.

V míse smíchejte salát, hrušky, ořechy a slaninu. Přidejte olivový olej, sůl, cukr, citronovou šťávu a opatrně promíchejte.

5.

Hotový salát rozdělte na talíře a zakapejte balsamikem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz