Maďarský tokáň | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Maďarský tokáň

140 min. | hlavní chod | 1 137 kJ/porce | Maďarská kuchyně | 4 porce

Chcete si dát něco opravdu pikantního? Vyzkoušejte šťavnatý guláš podle receptu maďarské kuchyně.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
400 ghovězí zadní
4 polévková lžícevíno bílé
2 kscibule kuchyňská
1 lžičkapaprika mletá sladká
2 ksrajčata
1 kspaprika žlutá
1 kspaprika červená
2 polévková lžícesádlo

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 120
1.

Maso nakrájejte nejdříve na plátky a pak na nudličky.

2.

Cibuli nasekejte a opečte ji na sádle. Přidejte papriku (pokud máte raději pikantní guláše, přidejte ještě 1/2 lžičky pálivé papriky) a maso.

3.

Promíchejte, krátce orestujte a přidejte rajčatový protlak. Směs podlijte vínem a duste ji pod pokličkou doměkka.

4.

V průběhu vaření podlévejte guláš podle potřeby vodou nebo vývarem.

5.

Nakonec přidejte papriku nakrájenou na nudličky, pokrájená rajčata a chvíli ještě duste. Podle chuti osolte a podávejte s tarhoňou nebo s noky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz