Jelení guláš | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jelení guláš

130 min. | hlavní chod | 635 kJ/porce | 4 porce

Pokud si chcete královsky pochutnat, nezapomeňte na podzim aspoň jednou na divočinu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kgjelení zadní
2 polévková lžíceolej
2 kscibule kuchyňská
2 polévková lžícemouka hladká
250 mlvíno červené
125 mlšťáva jablečná
5 kuličkajalovec
2 kuličkapepř černý celý
2 kslist bobkový

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 90
1.

Maso nakrájejte na kostky a opečte ho na rozpáleném oleji. Osolte, opepřete a přidejte nasekanou cibuli.

2.

Pak vše zaprašte moukou a ještě krátce opečte. Podlejte vínem, jablečnou šťávou a litrem vody.

3.

Přidejte koření a guláš vařte pod pokličkou na mírném ohni asi 90 minut. Jablka nakrájejte, zbavte jádřinců a spolu s rozpůlenými bobulemi vína přidejte do guláše asi 15 minut před dohotovením.

4.

Nakonec ještě podle chuti osolte a opepřete. Jelení guláš podávejte s pečivem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz