Coleslaw s makrelou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Coleslaw s makrelou

20 min. | salát | 1 058 kJ/porce | 4 porce

Vitaminu C je v něm víc než v pomerančích a přitom je směšně levné. Navíc ho seženete po celý rok. Zelí je zkrátka držák!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
400 gzelí bílé
2 ksmrkev
1 kscibule kuchyňská
50 gceler
200 gmakrela uzená
100 gmajonéza
1 polévková lžícešťáva citronová
1 lžičkahořčice

podle chuti

sůl
pepř barevný drcený
kopr čerstvý

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Zelí nakrouhejte najemno a mrkev na tenké proužky stejně jako cibuli a celer.

2.

Makrelu zbavte kůže a kostí a natrhejte ji na kousky.

3.

Majonézu smíchejte s hořčicí, citronovou šťávou, solí, pepřem a posekaným koprem. Vše promíchejte a můžete podávat.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz