Coleslaw s makrelou
Vitaminu C je v něm víc než v pomerančích a přitom je směšně levné. Navíc ho seženete po celý rok. Zelí je zkrátka držák!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
400 gzelí bílé
2 ksmrkev
1 kscibule kuchyňská
50 gceler
200 gmakrela uzená
100 gmajonéza
1 polévková lžícešťáva citronová
1 lžičkahořčice
podle chuti
sůl
pepř barevný drcený
kopr čerstvý
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
1.
Zelí nakrouhejte najemno a mrkev na tenké proužky stejně jako cibuli a celer.
2.
Makrelu zbavte kůže a kostí a natrhejte ji na kousky.
3.
Majonézu smíchejte s hořčicí, citronovou šťávou, solí, pepřem a posekaným koprem. Vše promíchejte a můžete podávat.
Hodnotit recept: