Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky

65 min. | chuťovka | 5 003 kJ/porce | 2 porce

Naprostá klasika, která by neměla chybět v žádné pořádné hospodě – takové jsou buřty na pivě. Zkuste si je připravit tak, jak radí Láďa Hruška ve své nové kuchařce.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
4 ksšpekáček
3 kscibule kuchyňská
300 mlkečup
300 mlpivo černé

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 50
1.

Špekáčky rozděl na půl a nařež je jako na oheň.

2.

Do pekáče nalej kečup a pivo v poměru 1:1 (např. 1 hrnek kečupu a 1 hrnek piva) a promíchej. Cibuli nakrájej na půlměsíčky a část přidej do pekáčku. Do omáčky vlož nakrájené špekáčky a zasyp zbytkem cibule.

3.

Peč v troubě na 200 °C asi 50 minut, každých 15 minut špekáčky otoč a promíchej.

4.

TIP: Více receptů na snídaně, svačiny, polévky, hlavní jídla i dezerty naleznete v nejnovější kuchařce Ladislava Hrušky – Láďa Hruška se vrací, kterou vydala Firma 6P - Petr Novotný s.r.o. v roce 2015.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz