Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky
Naprostá klasika, která by neměla chybět v žádné pořádné hospodě – takové jsou buřty na pivě. Zkuste si je připravit tak, jak radí Láďa Hruška ve své nové kuchařce.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Špekáčky rozděl na půl a nařež je jako na oheň.
Do pekáče nalej kečup a pivo v poměru 1:1 (např. 1 hrnek kečupu a 1 hrnek piva) a promíchej. Cibuli nakrájej na půlměsíčky a část přidej do pekáčku. Do omáčky vlož nakrájené špekáčky a zasyp zbytkem cibule.
Peč v troubě na 200 °C asi 50 minut, každých 15 minut špekáčky otoč a promíchej.
TIP: Více receptů na snídaně, svačiny, polévky, hlavní jídla i dezerty naleznete v nejnovější kuchařce Ladislava Hrušky – Láďa Hruška se vrací, kterou vydala Firma 6P - Petr Novotný s.r.o. v roce 2015.
Hodnotit recept: