Chléb ve vajíčku podle Jamieho Olivera
Chléb ve vajíčku není žádnou novinkou. Vyzkoušejte ho ale na sladko, podle britského kuchaře Jamieho Olivera.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
V míse rozšlehejte vejce společně s mlékem, solí a pepřem.
Na sporáku rozehřejte na středním plameni pánev a mezi tím v rozšlehaných vejcích obalte oba krajíce chleba, dokud nebudou nasáknuté.
Dejte do pánve trošku olivového oleje a rozetřete jej po celém dnu pánve. Opatrně na něj vložte krajíc chleba obalený v rozšlehaných vejcích a zvolna jej opékejte asi 2 až 3 minuty po obou stranách, dokud není křupavý a zlatavý.
Servírujte nasladko s jogurtem a čerstvým ovocem nebo naslano s opečeným avokádem a čerstvou zeleninou.
Tip: Více receptů na zdravé svačiny naleznete na www.jamieoliver.com
Hodnotit recept: