Paprikové špízy | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Paprikové špízy

45 min. | hlavní chod | Grilování | 820 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Paprikové špízy

Špízy z papriky a kuřecího masa marinovaného ve směsi z oleje, soli, pepře a grilovacího koření.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
1 lžíceolej
1 lžícekoření grilovací
1 špetkasůl
2 kspaprika zelená
400 gkuřecí maso
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.

Papriky omyjte, překrojte, zbavte jádřinců a nakrájejte na větší kostky.

2.

Maso omyjte, osušte a také nakrájejte na kostičky.

3.

Z oleje, soli, mletého pepře a grilovacího koření připravte marinádu a smíchejte ji s masem.

4.

V lednici nechte maso uležet alespoň 1 hodinu, ideálně přes noc, aby se maso lépe proleželo.

5.

Špejle potřete olejem a střídavě na ně napichujte kostičky masa a papriky.

6.

Na rozehřáté pánvi nebo na grilu maso opékejte z každé strany asi 10 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 409,5kJ 820,1kJ
Bílkoviny 6,7g 13,4g
Tuky 4,1g 8,2g
Sacharidy 2,9g 5,8g
Cholesterol 32,5mg 65mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz