Buřty na pivě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Buřty na pivě

45 min. | chuťovka | 3 998 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Špekáčky jsou úžasné. Jsou rychlé, levné a přitom chutnají božsky. Vybítrejte si ty s vysokým podílem masa a dejte si je jinak, než jen opečené na ohni.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
8 ksšpekáček
2 kscibule kuchyňská
6 stroužekčesnek
200 mlpivo černé
1 polévková lžícemed
5 polévková lžícekečup

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 25
1.

Každý špekáček podélně rozkrojte tak, aby zůstal po jedné straně spojený.

2.

Vnitřní strany vymažte prolisovaným česnekem utřeným s trochou soli a poklaďte plátky cibule. Takto připravené je naskládejte do zapékací mísy nebo menšího pekáčku.

3.

Med rozmíchejte s kečupem, přilijte tmavé pivo, důkladně promíchejte a nalijte na špekáčky.

4.

Dejte péct do trouby asi na 25 minut. Podávejte s čerstvým chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz