Omeleta s vejci | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Omeleta s vejci

Omeleta s vejci

Omeleta plněná vařenými lusky osmaženými na cibulce.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkapaprika mletá
1 kscibule kuchyňská
1 špetkasůl
1 lžičkaolej
6 ksvejce
600 glusk fazolový
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Lusky omyjte, zbavte konců a tuhých vláken, nakrájejte na kousky.

2.

Uvařte v osolené vodě.

3.

Cibuli nakrájejte nadrobno a osmažte na oleji.

4.

K cibuli přidejte scezené fazolky a společně krátce restujte.

5.

Ochuťte paprikou a pepřem.

6.

Z rozšlehaných vajec upečte omeletu a naplňte ji fazolkami. Podávejte teplé.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 348,2kJ 877,4kJ
Bílkoviny 5,4g 13,7g
Tuky 4,6g 11,7g
Sacharidy 5,6g 14,2g
Cholesterol 172,6mg 435mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz