Salát s kozím sýrem a jahodami
Saláty jsou vhodnější spíš jako lehká večeře, než oběd, protože vás zasytí jen na chvilku, ale neleží vám v žaludku. Hlavně je nezapomeňte doplnit pořádnou porcí bílkovin - třeba v podobě skvělého kozího sýra.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle chuti
Postup přípravy
Saláty omyjte, nechte okapat a natrhejte na menší kousky.
Sýr opatrně ogrilujte na pánvi, aby zůstal neporušený a nevztékal vám. Poté ogrilujte také plátky toastového chleba a ještě teplé je potřete bylinkovým máslem.
Salát rozdělte na talíře, posypte kousky jahod a mandlemi a přelijte zálivkou z olivového oleje, balzamikového octa, soli a pepře. Nahoru položte rozpečený sýr a podávejte s bylinkovými toasty.
Hodnotit recept: