Pomazánka s ricottou a červenou řepou
Pomazánka z červené řepy sice není úpně tradiční, v kombinaci s ricottou vás ale uchvátí její dokonale osvěžující chuť.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 ksřepa červená
200 gsýr čerstvý smetanový
200 gsýr ricotta
50 gsýr eidam
3 stroužekčesnek
50 gořechy vlašské
podle chuti
sůl
pepř barevný drcený
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
1.
Červenou řepu očistěte, oloupejte a nahrubo nastrouhejte do mísy. Přidejte k ní čerstvý sýr, ricottu, nastrouhaný tvrdý sýr, drcené ořechy a prolisovaný česnek. Nakonec podle chuti osolte a opepřete a dobře promíchejte. Podávejte s celozrnným pečivem.
Hodnotit recept: