Kachní paštika v kabátku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kachní paštika v kabátku

85 min. | chuťovka | 653 kJ/porce | 12 porcí

Kachní maso má dokonale výraznou chuť, která vynikne nejen v pečínkách, ale také v paštikách. Vyzkoušejte například tuhle, už jen pro její netradiční provedení v kabátku z listového těsta.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
400 gkachní maso
150 gvepřová pečeně
100 gstrouhanka
2 ksvejce
1 lžičkakůra citrónová
100 mlšťáva jablečná
100 mlvývar
250 gtěsto listové
1 hrstpetrželka nasekaná

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 45
1.

Uvařené kachní a syrové vepřové maso nakrájejte najemno nebo umelte na masovém strojku.

2.

Přidejte strouhanku, vejce, sůl, citronovou kůru, jablečnou šťávu, nasekanou petrželku a podle potřeby vývar. Vše důkladně promíchejte.

3.

Listové těsto vyválejte a dvě třetiny použijte na vyložení vymazané formy. Přidejte paštikovou směs, navrch poklaďte zbytek listového těsta. Můžete vykrojit různé tvary a povrch těsta ještě ozdobit.

4.

Pomazejte rozšlehaným vejcem a dejte péct, dokud povrch nezezlátne.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz