Nádivka se špenátem a petrželkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Nádivka se špenátem a petrželkou

60 min. | chuťovka | 1 441 kJ/porce | 4 porce

Nádivka se špenátem a petrželkou

Na nádivce si nemusíte pochutnávate jen o Velikonocích!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 svazekpetrželka kadeřavá
1 špetkakvět muškátový
150 gsýr ementál
200 gšunka
200 gšpenát čerstvý
3 kshouska (starší)
300 mlmléko
4 ksvejce
8 ksvejce křepelčí

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

Špenát spařte vroucí vodou a poté ihned studenou, aby zůstal zelený. Nasekejte ho společně s petrželkou.

2.

V míse nechte rozmočit housky s mlékem, přidejte špenát s petrželkou, na kousky nakrájenou šunku, strouhaný sýr, vařená křepelčí vejce a rozmixovaná vejce. Dochuťte solí, pepřem a muškátovým květem.

3.

Vypracujte směs, kterou přendejte do zapékací mísy nebo malých zapékacích formiček a upečte v troubě předehřáté na 160 °C.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 593,4kJ 1 440,6kJ
Bílkoviny 13,8g 33,4g
Tuky 11,2g 27,1g
Sacharidy 1,4g 3,3g
Cholesterol 267,9mg 650,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz