Salát s tuňákem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Salát s tuňákem

30 min. | salát | 384 kJ/porce | 4 porce

Recept z nových brambor

Chutný tuňákový salát s černými olivami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
1 hrstolivy černé
400 gtuňák v oleji
600 gbrambory nové

zálivka

1 kscitrón
2 polévková lžíceolej olivový
2 polévková lžíceocet vinný

podle chuti

pepř černý mletý
sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
1.

Brambory dobře omyjte a uvařte ve slupce doměkka. Poté je sceďte, ochlaďte pod studenou vodou, oloupejte (nemusíte) a nakrájejte na čtvrtky.

2.

Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. V míse smíchejte nakrájené brambory s cibulí, přisypejte opláchnuté černé olivy a pokrájeného tuňáka. Osolte a opepřete.

3.

Připravte si zálivku z citronové šťávy, olivového oleje a vinného octa, dochuťte solí a pepřem.

4.

Salát v míse přelejte zálivkou a dobře promíchejte. Dejte vychladit.

5.

Na míse nebo talířích ozdobte zelenými lístky bazalky nebo jiných bylinek.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 121,7kJ 384,3kJ
Bílkoviny 0,1g 0,5g
Tuky 2,4g 7,7g
Sacharidy 1,8g 5,8g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz