Mrkvový nákyp se šunkou a ementálem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mrkvový nákyp se šunkou a ementálem

35 min. | hlavní chod | 3 773 kJ | Francouzská kuchyně | 1 kus

Vynikajícín sýrová pochutka poslouží jako příloha i hlavní chod.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
80 gsýr ementál
160 gmrkev
120 gsmetana 33%
2 ksvejce
40 gšunka vařená

podle potřeby

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Troubu předehřejeme na 180 °C (plyn 6).

2.

Oloupeme mrkve a nakrájíme je na plátky. Vložíme mrkve do rendlíku s osolenou vodou a uvaříme je do měkka.

3.

Vodu slijeme a mrkve rozmixujeme na kaši.

4.

Šunku nakrájíme najemno a přidáme mrkvovou kaši.

5.

V míse ušleháme vajíčka.

6.

Přidáme čerstvou smetanu, mrkvovou směs, šunku a strouhaný ementál.

7.

Osolíme, opepříme a zamícháme.

8.

Směs nalijeme do formiček a pečeme asi 20 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz