Bramborovo-ředkvičkový salát | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborovo-ředkvičkový salát

35 min. | salát | 525 kJ/porce | 4 porce

Lehký bramborový salát, poslouží skvěle jako příloha k masu i jako samostatný chod.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
600 gbrambory salátové
1 ksokurka salátová
2 svazečekředkvička
1 kscibule červená
1 hrstmáta
250 mlsmetana zakysaná
2 lžičkaocet jablečný

podle potřeby

sůl
pepř bílý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Brambory uvařte ve slupce a zchladlé oloupejte a nakrájejte na kolečka.

2.

Salátovou okurku důkladně omyjte a nakrouhejte na plátky. Pokud je čerstvá a křehká, nemusíte ji loupat.

3.

Cibuli nakrájejte nadrobno, ředkvičky očistěte a pokrájejte na kostičky.

4.

Smetanu ochuťte jablečným octem, čerstvě mletým bílým pepřem, cukrem a solí.

5.

Brambory se zeleninou zlehka promíchejte ve větší míse a smíchejte se zálivkou.

6.

Mátové lístky omyjte, osušte, nasekejte nadrobno a přidejte do salátu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz