Hovězí guláš | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Hovězí guláš

90 min. | hlavní chod | 674 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Hovězí guláš

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
2 lžičkamajoránka sušená
3 kscibule kuchyňská
4 polévková lžícemouka hladká
4 stroužekčesnek
50 gsádlo
500 gmaso hovězí

podle potřeby

pepř černý mletý
paprika mletá sladká
kmín drcený
sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 70
1.

Hovězí maso očistěte a nakrájejte na stejně velké kostky.

2.

Na rozpáleném sádle osmahněte ve větším hrnci najemno nasekanou cibuli dorůžova.

3.

Pak přidejte nakrájené maso a orestujte ho ze všech stran.

4.

Přisypejte mletou papriku, sůl, kmín, mletý pepř a podlejte trochou studené vody.

5.

Vodu postupně přilévejte a duste maso do poloměkka, dokud nepustí šťávu.

6.

Když je poloměkké, přidejte ještě vodu podle potřeby, sušenou majoránku a nadrobno nasekaný česnek.

7.

Duste pod pokličkou, dokud není maso úplně měkké.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 300,2kJ 673,8kJ
Bílkoviny 0,8g 1,9g
Tuky 4,7g 10,5g
Sacharidy 6,7g 15g
Cholesterol 7,3mg 16,4mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz