Zeleninové lečo s poctivými vídeňskými párky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zeleninové lečo s poctivými vídeňskými párky

30 min. | hlavní chod | 1 514 kJ/porce | Maďarská kuchyně | 4 porce

Tradiční maďarské lečo

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
100 gsádlo
4 ksvejce
4 kspaprika
5 ksrajčata
6 kspárek vídeňský

příloha

1 kschléb

podle potřeby

pepř černý mletý
sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na rozpáleném sádle.

2.

Párky nakrájíme na malá kolečka a přidáme je k cibuli.

3.

Papriky zbavíme semínek a nakrájíme je na tenké nudličky. Dusíme téměř doměkka.

4.

Rajčata nakrájíme na kousky a přidáme je do směsi.

5.

Vše osolíme a opepříme a dál dusíme.

6.

V závěru do leča přidáváme vejce, které pečlivě rozmícháme, a vše chvilku povaříme.

7.

Lečo podáváme s čerstvým chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 459,1kJ 1 514kJ
Bílkoviny 2,9g 9,6g
Tuky 8,5g 27,9g
Sacharidy 4,4g 14,5g
Cholesterol 97,9mg 322,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz