Zeleninové lečo s poctivými vídeňskými párky
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kscibule kuchyňská
100 gsádlo
4 ksvejce
4 kspaprika
5 ksrajčata
6 kspárek vídeňský
příloha
1 kschléb
podle potřeby
pepř černý mletý
sůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na rozpáleném sádle.
2.
Párky nakrájíme na malá kolečka a přidáme je k cibuli.
3.
Papriky zbavíme semínek a nakrájíme je na tenké nudličky. Dusíme téměř doměkka.
4.
Rajčata nakrájíme na kousky a přidáme je do směsi.
5.
Vše osolíme a opepříme a dál dusíme.
6.
V závěru do leča přidáváme vejce, které pečlivě rozmícháme, a vše chvilku povaříme.
7.
Lečo podáváme s čerstvým chlebem.
Hodnotit recept: