Rybářský koláč
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na vál
podle chuti
Postup přípravy
Pórek očistěte a omyjte, cibuli oloupejte a obojí nakrájejte na kolečka. Duste na rozehřátém másle s olejem asi 10 minut.
Sýry nastrouhejte, smíchejte s prolisovaným česnekem, vejci a smetanou. Osolte, opepřete a přidejte špetku kari a bylinky.
Rybí filé nakrájejte na malé kousky.
Listové těsto rozválejte a vložte do kulaté koláčové formy, kterou jste předtím vypláchli studenou vodou. Přečnívající okraje těsta odřízněte.
Obložte zeleninou a rybími kousky, zalijte smetanovou směsí a posypejte nastrouhaným sýrem a petrželkou.
Pečte ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Hodnotit recept: