Brynzová polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Brynzová polévka

30 min. | polévka | 1 484 kJ/porce | Slovenská kuchyně | 4 porce

brynzová polévka s klobásou

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscibule kuchyňská
1 ksklobása
1 lžičkakmín celý
250 gbrynza čerstvá
500 gbrambory

na ozdobu

1 špetkapažitka

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky, cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

2.

Klobásu na chvíli ponořte do studené vody, vyndejte, oloupejte a nakrájejte na kolečka.

3.

Brambory vložte spolu s cibulí a lžičkou kmínu do hrnce se studenou vodou a vařte, dokud brambory nezměknou.

4.

Po 10 minutách vaření přidejte do polévky klobásu.

5.

Brynzu rozmíchejte s malým množstvím vody z polévky a vlijte ji do hrnce. Nechte chvilku provařit.

6.

Před podáváním ozdobte nasekanou pažitkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 634,3kJ 1 484,1kJ
Bílkoviny 7,5g 17,6g
Tuky 8,9g 20,9g
Sacharidy 10,8g 25,2g
Cholesterol 21,6mg 50,6mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz